Logo Basic Serviceproviding

Over ons

Wie zijn wij?

Basic Serviceproviding is gevestigd in Hoorn. Wij vinden het belangrijk dat de onafhankelijke financieel adviseur, die zich niet wil binden aan een keten of franchise, een gezond bedrijf kan voeren. We ontsluiten zo veel mogelijk geldverstrekkers tegen een scherp tarief.

We zijn onderdeel van Romeo Financiële Diensten. Deze groep kent ook andere merken voor de financieel adviseur, namelijk Huismerk, FlexFront, BlueLine Hypotheekdesk, Accelerate en MO.servicing.

Ons beloningsbeleid.

Ons beloningsbeleid is gericht op het bevorderen, aantrekken en behouden van goed gekwalificeerde medewerkers. We leggen de focus op de langere-termijn-belangen van onze klanten en onze eigen onderneming.

Basic Serviceproviding kent een beheerst beloningsbeleid. Dat betekent dat onze medewerkers een vast salaris ontvangen en een pensioenvoorziening hebben. Er worden geen variabele looncomponenten geboden. 

Werken bij Basic Serviceproviding?

Wil je bij ons werken? Basic Serviceproviding is een handelsnaam van Romeo Financiële Diensten. Kijk op deze website voor een overzicht van onze vacatures.

Portrait of a team of happy colleagues working together in a creative office

Belangrijke gegevens.

Basic Serviceproving vind je in het handelsregister als handelsnaam van Romeo Serviceproviding B.V. onder nummer 62988077. 

We hebben voor onze diensten een vergunning bij de AFM onder nummer 12043297. En we zijn aangesloten bij klachteninstituut Kifid onder nummer 300.016073.

man naar rechts

Meld je nu aan

Stop met te veel betalen en sluit je vandaag nog aan bij Basic Serviceproviding. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast